Sådan pynter du op til årets påskefrokost

Vi kender det alle, hele familien er inviteret til påskefrokost. Maden har vi styr på. Men hvordan pynter vi egentligt op til påske? Vi ved, at til en julefrokost, pynter vi op med nisser og hovedsageligt røde og hvide ting.

Og lignende traditioner kan man faktisk finde til påsken. Her er farverne oftest gule og hvide. Hvor der til jul er nisser på bordet er påskens symboler: kyllinger, æg og påskeharen.

Sådan pynter du elegant op

påskepyntDu kan let pynte op med nogle elegante og stilrene porcelænspåskeæg på en gren. Og nogle små kyllinger og harer på bordet. Derudover kan du købe en stor borddekoration med påskelilier i.

Husk på når der skal pyntes op, er det ikke altid udtryket “des mere, des bedre” holder vand. Vi anbefaler og holde det nede i 2 gennemgående farver i pynt, dug og servietter.

Køb dit påskepynt online

Du kan finde lækkert påskepynt i de fleste butikker op til påske, men du kan også finde det online flere steder. Eller du kan finde noget gør-det-selv pynt hos cchoby.dk.

Leder du efter de helt rigtige festartikler og andet påskepynt kan vi helt klart anbefale en butik, som Partyking, som er specialiseret i ting til den perfekte fest.

Spar penge på dit påskepynt

Skal du have fingrene i noget af det lidt dyrere påskepynt (hvis du kigger på brands som Royal Copenhagen etc), så kan det hurtigt blive en peberet affære. Derfor anbefales det, at du altid leder efter gode tilbud og/eller rabatkoder, så du kan spare så mange penge som muligt.

Du kan også holde øje med tilbudsaviserne, og se om de holder udsalg.

Ellers vær ude i god tid, hvis du f.eks. vælger og købe dit påskepynt i ugerne efter påske, så har du til næste år, og mange butikker sætter priserne drastisk ned efter påske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>