Bliv ekstra godt kørende i påsken

 

Bliv ekstra godt kørende i påsken

Påske! Det er lig med forår. Lysere og varmere dage. Og for mange menneskers vedkommende også fri fra skole og arbejde til at nyde det. Men påske er også samvær med familie, venner og bekendte. Gerne omkring en påskefrokost eller to med god mad og drikke der byder påsken velkommen. Holder du ikke selv påskefrokost i år, er du muligvis så heldig at andre gør det. Og skulle du være så heldig at blive inviteret med, så er det altid rart at være godt kørende. Ikke mindst hvis der er tale om et arrangement længere væk. Eller hvis det holdes langt ude på landet.

Træt af køreplaner og forsinkelser?

Hører du til dem, der ikke har egen bil, men i stedet er afhængig af offentlig transport hver gang du skal noget? Så ved du også at det kan være forbundet med både ventetid og spildtid. Er du for eksempel inviteret til påskefrokost hos familien fra det mørke Jylland, mens du selv bor på Amager? Så ved du også at det kan tage det meste af påsken at nå frem i tide. Og samtidig er du

underlagt både køreplaner, forsinkelser og færgeforbindelsernes forbandelser. Både ud og hjem.

Bestem selv farten

Med mindre du har din egen bil! Så kan du nemlig selv bestemme hvornår du kører, hvad vej du kører og hvornår du kører hjem igen. Der er mange fordele ved at være selvkørende – men det er også en udgift at investere i egen bil. Med det findes måder, hvorpå det ikke bliver helt så uoverskueligt. Billån er kodeordet for dig, der gerne selv vil bestemme farten. Du kan naturligvis vælge at gå den tunge vej – eller tage bussen – ned til din egen bank. I håb om, at de kan se idéen i at låne dig penge til nye hjul. Men du kan også gøre noget andet.

Lån til små og store biler

Nemlig vælge en af de internetbanker der er i dag findes. Her kan du låne helt op til 500.000 kroner – uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Men du kan også nøjes med at låne 30.000 hvis det er nok til drømmebilen. Det tager blot få minutter at ansøge online. Du skal blot fortælle hvor meget du vil låne samt udfylde nogle få yderligere informationer, så behandles din ansøgning og du får pengene til rådighed efter blot få dage, hvis lånet godkendes. Ønsker du at vide hvad det vil koste dig inden du ansøger, kan du benytte en såkaldt låneberegner til at få en idé om dette. Og så er det ellers blot at vente på godkendelsen – og går den igennem? Så kan du glæde dig over ikke længere at skulle vente på hverken bus eller tog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>