Kryddersild Med Syltede Rødløg

En rigtig påskefrokost serveres aldrig uden sild. Der er mange forskellige måder man kan tilberede og anrette silden på, og der er ligeledes forskellige slag sild at vælge imellem. En klassiker er kryddersild, som vi har valgt at anrette med hjemmelavet syltede rødløg.

Ingredienser til ca. 5 personer:

#. 1-2 Rødløg

#. 1 Bundt dild

#. Kryddersild (den røde)

#. Brune sennepsfrø

#. Friskkværnet peber

#. Flagesalt

#. Sukker

#. Eddike

#. Cherrytomater

#. Rugbrød

Fremgangsmåde:

Du kan enten vælge om du vil halvvere løgene, eller skære dem i cirkler. Derefter skærer du cherrytomaterne i halve.

Bring herefter sukkeret i kog til det er opløst, tilsæt løgene, og kog på højt blus til væden er reduceret til det halve. Tilsæt cherrytomaterne, og lad det trække i køleskabet i ca. en time.

Kryddersilden skæres i små stykker og anrettes oven på rugbrød med de syltede løg og tomater. Pynt med dild.