Lav årets bedste påskefrokost

Påskefrokoster handler for danskerne om at samles om et lækkert og veldækket bord, som ikke mangler noget. Derfor skal hverken du eller din familie snydes for både fiskefileter og ’leverståhej’ til årets påskefrokost. Er det dig, der står for påskefrokosten i år?  Så må du gøre op med dig selv, hvor mange retter, der skal på dit påskebord for at gøre familien tilfreds.

Tips til påskebordet

Et god tip til dit kommende påskebord, er at have rigeligt af både vådt og tørt. Du får derfor brug for både en pen og et stykke papir, da du skal kunne lægge en madplan for dagen.

Forretten

Tarteletter med høns i asparges har altid været et hit på de danske påskeborde. At sætte spatlen under en rygende varm butterdejsbeholder fyldt med cremet kylling, giver en ægte følelse af glæde hos langt de fleste. Derfor kan du eventuelt begynde med at lave høns i asparges til forret. På den måde er din perfekte familiefrokost allerede sat godt i gang fra start.

Hovedretterne

Ja, hovedretten forventes at komme i flertal, når det handler om din families forventninger til påskefrokosten. Derfor kan du lave din egen brainstorm ved at spørge dig selv, hvad dine enkelte familiemedlemmer kan lide. Er din far til frikadeller og din mor til karrysild, kan du sørge for at forberede begge retter, og dermed gøre dem begge tilfredse.

Tip!

Det kan være hårdt at skulle forberede mange retter til påskefrokosten (hvis man altså ikke er kok). Derfor kan du tænke over, hvor meget du kan forberede på forhånd. Skal du lave frikadeller, kan du for eksempel lave dem en uge før, og fryse dem ned indtil påskefrokosten.

Desserten

Der findes som sådan ikke nogen særlige traditioner for desserten til den klassiske påskefrokost. Men det betyder ikke, at du ikke skal tænke lidt sødt ind til kaffen. En lille kage eller et stykke chokolade vil hjælpe din familie med at genvinde lidt energi oven på alt den mad, som har gjort dem en smule trætte (men også glade!).

Få økonomisk hjælp til påskefrokosten

Mangler du penge til at kunne være den gode vært ved årets julefrokost, kan du nemt tage et Quicklån. Med sådan et lån, vil du hurtigt og enkelt finde råd til at kunne håndtere det overdådige bord, som en påskefrokost nu engang kræver. Inden du tager lånet er det en god idé, at lave en oversigt over, hvor meget du reelt behøver at låne til årets påskefrokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>