Det skal du huske til den bedste påskefrokost

Er du klar til og bruge formiddagen i køkkenet og gøre klar til årtiers bedste påskefrokost? Vi vil her guide dig igennem, hvad du har brug for til og arrangere den bedste påskefrokost. Hvad end det er en råkostmaskine eller andet køkkenudstyr, påskeservietter elled en rette snaps – så finder du det i denne artikel.

Glædelig påske

Borddækning

Leder du efter anmeldelser af de bedste produkter, kan du finde dem her – ellers kan du læse med videre i denne artikel og vi vil forsøge og give vores bud herpå også.

dæk op til påskefrokostFor og dække det perfekte påskebord, skal du have fat i nogle små gule kyllinger, og generelt dække bordet i gule farver.

Der dækkes op med 3 tallerkner til folk, første tallerken er til fisk, anden tallerken til det kolde bord og tredje tallerken til de varme retter.

Du dækker op med et vandglas og et vinglas til hver.

Bestik vil vi anbefale du har et sæt kniv og gaffel pr tallerken, men du kan også bare lade folk genbruge deres bestik, hvis du ikke har så meget.

Fold nogle påskeservietter og placer på toppen af den øverste tallerken.

Ønsker du og servere dessert, skal du huske og dække op med en ske hertil (der ligges over tallerkenen).

Derudover skal du huske og dække op med levende lys, små kyllinger og pustede æg.

Derudover bør du overveje og stille kolde drikke på bordet, så folk ikke skal rejse sig efter det hele tiden.

Indkøbsliste

Der er mange ting du skal huske og købe ind, vi giver her et bud på hvad, der skal købes ind til en påskefrokost.

Drikkevarer:

  • Sodavand
  • Påskebryg
  • Øl
  • Snaps

Dekorering

  • Dug
  • Påske nips
  • Påske servietter

Mad

  • Brød af diverse slags
  • Sild
  • Fiskefillet
  • Æg
  • Remoulade
  • Mayonnaise
  • Rejer
  • Agurk
  • Tomat
  • Karse
  • Leverpostej
  • Bacon
  • Champignon
  • Frikadeller
  • Diverse pålæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>