Værtindegave Idéer Til Påskefrokosten

Påskefrokost er et årligt event hos mange danskere. Det er en af de skønne lejligheder hvor hele familien og venner samles til hygge, god mad og den klassiske jagt efter påskeæg i haven. Hvis du ikke selv skal være vært, men derimod er inviteret til påskefrokost, er det en god ide at påskønne værtinden med en værtindegave, som tak for indbydelsen. Selvom folk ikke nødvendigvis forventer at få en værtindegave, kan det hurtigt føles akavet hvis alle andre bringer gaver og at man selv ankommer tomhændet. Du behøver ikke bruge alverdens tid på at finde en gave eller tilmed bruge mange penge. Det behøver ikke være så krævende at sige tak for invitationen. Vi vil nedenfor lave en liste over værtindegaver der vil behage enhver smag og indretning.

#1. Klassikeren som man aldrig går galt i byen med er chokolade. Men ikke bare hvilken som helst chokolade. Nu da det er påske, kan man lige så godt følge temaet og købe lækre og flotte chokoladeæg i forskellige størrelser og farver. Hos påskegaver.dk finder du et bredt udvalg af påskeæg og gaveæsker, som vil behage enhver værtinde.

#2. Sig det med blomster. En anden meget populært værtindegave som altid er et hit, er blomster. Det er de færreste som ikke kan lide pynt til hjemmet. Nu da det er til en påskefrokost anbefaler vi at du køber en buket i gule farver, da det er påskens farver.

#3. Er du lidt træt af at altid give det samme (en flaske vin, en æske chokolade osv.), så vil vi komme med et alternativ til en anderledes og kreativ værtindegave til påskefrokosten. Ville det ikke være mere personligt og spændende hvis du kom med en hjemmelavet værtindegave, som vil huskes? Det er kun fantasien som sætter grænser. Du kunne f.eks. lave et uspiseligt påskeæg ud af flamingo og dekorere det med fjer, perler eller maling, som kan bruges som påskedekoration. Denne gave vil værtinden kunne sætte frem til hver påske.

#4. Hvis du er kommet ud af døren og er på vej til påskefrokosten, men kommer i tanke om at du har glemt værtindegaven, så bliver en god flaske vin eller to også værdsat. Hos vinhandlerne og i de fleste supermarkeder, kan du få en fin lille æske med til vinene.

#5. En lidt dyrere gaveide indenfor værtindegaver er en gavekurv. Hvis du ikke synes det er nok at bare give en flaske vin, kan du finde gavekurve som byder på en masse forskellige lækre smagsmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>